POKAZAT ĆEMO IM KAKO DA SE OBRATE VAMA

Utrošili ste značajna značajna sredstva da biste izgradili svoj prepoznatljivi brand. Napravili ste dobru ponudu, savršen potpis i funkcionalan dizajn. Pronašli ste i obučili zaposlenike koji mogu ispuniti ono što Vaš brand obećava. I, svakoga dana, pratite tržište, tražite nove trendove, pravite
promjene, razvijajući se - rastući.

Zabrinuti ste da li će Vaši korisnici moći pronaći Vaše lokacije. Posljednjih, godina, kompanije svugdje u svijetu izvele su rat brandova na ulice, gradeći nove outlet dućane gotovo na svakom uglu, uspostavljajući kontaktne točke gdje god bi njihovi korisnici mogli biti. U ovom današnjem brzom tempu života, natječete se za prostor ne samou umovima potrošača, već i na velikim raskrižjima i zaposlenim dijelovima grada, na aerodromima te na benzinskim stanicama. Radite da biste utjecali na ljude u pokretu - zaposlenog, uvijek pokretnog potrošača.

Tu na scenu dolazi naša nova usluga. Radi se o moćnom, fleksibilnom
načinu dovođenja Vaših korisnika pred Vaša vrata, kakva god ta vrata bila.
To je inovativna nova usluga koja se mijenja zajedno s Vama.


To je NAVTEQ DIRECT ACCESS™.

OKRENITE MOĆ GPS NAVIGACIJE U VAŠU KORIST

DOSEGNITE KORISNIKE DOK SU U POKRETU I SPREMNI DONOSITI ODLUKE O KUPNJI


NAVTEQ Direct Access™ program točno pokazuje kako odanim tako i potencijalnim korisnicima kako Vas pronaći, baš kad Vas i najviše trebaju. Prijavom za DIRECT ACCESS, omogućujete tim korisnicima da se sami dovedu do Vaših poslovnica koristeći svoj navigacijski sustav s podrškom za GPS ili uređaje koji omogućuju lociranje.

ULOVITE GPS TRŽIŠTE KOJE RASTE NA SVAKOM UGLU

S KARTOM KOJA TO OMOGUĆUJE

Svakoga dana, milijuni potrošača ovise o GPS navigaciji kako bi locirali i stigli na svoja odredišta. Milijuni instaliranih navigacijskih sustava u Sjevernoj Americi i Europi koriste se svaki dan, a broj sustava u upotrebi još snažno raste. Prijenosni uređaji koji podržavaju navigaciju, uključujući PDA (dlanovnik),  PND (osobni uređaj za navigaciju) kao i mobilne uređaje, stvorili su nov i još brže rastući dio navigacijskog tržišta i sada su zaslužni za dodatni milijun uređaja u upotrebi te za troznamenkasti očekivani rast u prodaji. U srcu svakog uređaja koji podržava GPS te sustava u sklopu vozila nalazi se digitalna karta. Najkorištenija karta u svijetu upravo je NAVTEQ. Pretplatite se na NAVTEQ DIRECT ACCESS™, i svaki Vaš objekt bit će precizno unešen na tu kartu, za koju se procjenjuje da se koristi za više od 6 milijuna odluka o mogućem smjeru svakoga dana. Karte NAVTEQ® usmjeravaju vozila koja je proizvela gotovo svaka sjeverno-američka kompanija.

Približna snaga:

  • 80% navigacijskih sustava u europskim vozilima
  • 80% sjeverno-američkih prijenosnih sustava
  • 50% europskih prijenosnih navigacijskih sustava